Bedrijven en Bedrijfsleven

Teamleader

zaterdag, 27-4-2019  

Ken je teamleader? De meest complete CRM die er is! Met teamleader maak je niet alleen gebruik van CRM software en systemen, maar ook van een facturatiesoftware. Het dient dus niet alleen om klanten, contactpersonen, bedrijven, projecten en afspraken bij te houden, maar ook als facturatiesoftware. Je klanten kunnen makkelijk betalen met teamleader!

Facturatiesoftware

Met de facturatiesoftware van teamleader kan je makkelijk en snel, in een paar klikken online facturen sturen en geld ontvangen. De facturatiesoftware van teamleader zorgt ervoor dat je op het juiste moment een goed geordende factuur kunt sturen. De gemaakte facturen maak je digitaal en je verzend ze ook digitaal. Het kost maar een paar klikjes! En stel de klant betaalt te laat, dan krijg je een melding van ons dat je klant over zijn betalingstermijn is! De voordelen van onze facturatiesoftware:

  • Je kan online je prestaties efficiënt factureren. Dit gebeurt in de huisstijl van je onderneming, zodat het een persoonlijke facturatie is en de klant het direct herkent
  • Je kan een boekhoudprogramma integreren en hiermee de status van je facturen nachecken
  • Je ziet direct in het systeem welke opdrachten nog gefactureerd moeten worden en welke al gefactureerd zijn
  • Je kan automatische, maandelijks terugkerende facturaties aanmaken en hoeft hier verder niet meer naar om te kijken, want het is geautomatiseerd!

Online je tijdsregistratie factureren?

Stel je hebt een afspraak bij de klant, of je hebt een af te ronden taak. In teamleader kun je dan direct de gespendeerde tijd invoeren, zodat dit ook allemaal gefactureerd kan worden aan het eind van een project of taak. Je kan ook de gemaakte uren toewijzen naar de klant, om te verantwoorden wat je allemaal hebt moeten doen en hoeveel tijd dit heeft gekost. Onze facturatiesoftware has it all! 

Automatische facturen

Onze facturatiesoftware beschikt over de mogelijkheid om automatische en maandelijks terugkerende facturen te sturen. Bijvoorbeeld als je de hosting van je klant op je neemt, heeft dit een maandelijkse betaling nodig. Dit hoef je maar 1 keer in te stellen in teamleader! Nog een voordeel van teamleader, is dat je ongefactureerde tijd ook kan beheren. In het CRM systeem kan je in het overzicht snel zien welke klanten wel of niet gefactureerd zijn. Je kan bijvoorbeeld een drempel instellen voor een klant, voor ongefactureerde tijd. Als deze drempel wordt overschreden, krijgt de klant alsnog een online factuur toegestuurd. Dit is ook handig, zodat je nooit klanten hebt die geen factuur hebben ontvangen, waardoor jij je geld niet ontvangt.

Klanten kunnen ook met 1 klik online betalen. Als je een factuur aanmaakt in teamleader, en je verstuurt de factuur naar de klant, krijgt de klant een mailtje in zijn inbox. In dit mailtje is een stukje begeleidende tekst, dit kun je vrij invoeren, en de offerte bevindt zich in de bijlage. Ook is er een online link in de tekst, waarop de ontvanger op kan klikken om te betalen, makkelijk toch? Je kan zelf kiezen hoe je klanten wilt laten betalen, de opties zijn:

  • PayPal
  • iDEAL
  • SOFORT
  • Credticard
  • Overschrijving

Ook zo enthousiast over onze facturatiesoftware? Probeer het dan gratis uit om te zien hoe makkelijk factureren kan zijn!


Comments are closed.