Mode en Kleding

Uw kindje veilig in de zon met UV kleding

maandag, 23-2-2015  

Als na een lange winter eindelijk de lente en vervolgens de langverwachte zomer aanbreken, willen de meeste mensen niets liever dan naar buiten. De warme stralen van de zon op de huid voelen, de wind door de haren laten waaien en als het even kan een frisse duik nemen in een meertje, riviertje, de zee of een buitenzwembad. Spelen in zon en zand is ook iets wat kinderen maar al te graag doen. De kinderhuis is echter nog teer en kwetsbaar. Waar volwassenen al moeten oppassen dat ze niet te lang in de zon blijven en verbranden, met soms onomkeerbare schade aan de huid tot gevolg, geldt dit voor kinderen al helemaal. Jammer genoeg is ingesmeerd worden voor hen vaak geen pretje. Van worstelen met een ongeduldig en ongedurig kindje dat graag lekker wil spelen in het zonnetje wordt uw zomerdag ook niet beter. Gelukkig is er tegenwoordig een fantastische oplossing gevonden voor die aloude probleem: UV kleding voor kinderen. Deze speciaal ontwikkelde kleding beschermt de gevoelige huid van uw kindje tegen de mogelijke schade van de zon. Het materiaal van de UV kleding vorm een beschermend laagje dat gelijk staat aan bijvoorbeeld zonnebrandcrème met factor 50. Stelt u zich voor hoeveel makkelijker het is om uw kindje in UV kleding te hijsen, vergeleken met eindeloos blijven smeren met van die dikke witte crème? UV kleding bestaat in veel verschillende soorten en maten. UV kleding is er voor jongens, meisjes en baby’s, maar ook volwassenen hebben wat keuzes. Voor de kids kunt u denken aan kleding in de vorm van badpakjes, boardshorts, t-shirts en de oh zo belangrijke zonnehoedjes en petjes. Het gezicht van uw kindje is immers nog gevoeliger dan de rest. Bent u benieuwd geworden naar wat er zoal beschikbaar is op het gebied van UV kleding? Kijkt u dan op http://stoerekindjes.nl/. Zoals de naam al doet vermoeden, is de kleding stevig en stoer genoeg voor de meest dappere dodo’s. U kunt dus weinig protest verwachten van uw koters. Hieronder leest u meer over de vele voordelen van UV kleding.

De voordelen van UV kleding online bestellen

UV kleding vindt u niet in zomaar elke winkel terug, maar online is de voorraad breed en divers. Een bezoek aan bovenstaande website kan u inspiratie geven over de verschillende soorten UV kleding en accessoires die er beschikbaar zijn. Overweegt u eens rustig wat het beste past bij uw eigen kindje, of eventueel bij uzelf. U kunt ervan uit gaan dat voor ieder gezin de meest geschikte oplossing op het gebied van UV kleding beschikbaar is. Behalve het ruime assortiment heeft online UV kleding bestellen bij de website Stoere Kindjes nog vele andere voordelen:

  • snelle verzending
  • lage verzendkosten
  • betrouwbare verkoper
  • goede klantenservice
  • verschillende veilige betaalmogelijkheden

Laten we allereerst eens naar de verzending kijken. Die is op z’n minst vlot te noemen. Bestelt u de UV kleding van uw keuze voor 15:00 ‘s middags, dan heeft u de artikelen de volgende dag al in huis. Als er dus plotseling zonnige dagen aanbreken hoeft u niet lang te wachten op de UV kleding waarmee uw kindjes lekker buiten kunnen spelen in het zonnetje. De verzending van de kleding is niet alleen snel, maar ook nog eens voordelig. Bestelt u UV kleding voor een bedrag lager dan 75 euro, dan kost deze u slechts 3,50. Bestelt u voor een hoger bedrag, dan betaalt u zelfs helemaal niets voor de verzending! Deze website staat bovendien bekend als een betrouwbare verkoper, met een goede en persoonlijke service. Dit blijkt wel uit hun hoge score, behaald via de onafhankelijke website Kiyoh. Tot slot kunt u ook gemakkelijk, snel en veilig betalen voor uw kleding op verschillende manieren, of u nu de voorkeur geeft aan betalen via iDeal of via PayPal of Credit Card; het is allemaal mogelijk. Kijkt u dus eens rustig rond op deze website. Mocht u vragen hebben, dan staat er bij de klantenservice een team van experts voor u klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze in UV kleding.

Onbezorgd de zon in

Zoals gezegd heeft UV kleding voor uw kindjes veel voordelen. Trek ze een mooi en stoer badpakje, t-shirtje of shortje aan en zet zo’n guitig hoedje op hun hoofd en ze kunnen meteen onbezorgd de zon in. Geen eindeloos geworstel meer met dikke witte crème die niet gemakkelijk uitsmeert en tijd nodig heeft om in te trekken, maar gewoon snel even aankleden en klaar is Kees, Sam of Sofietje. Waar veel zonnebrandcrème regelmatig opnieuw gesmeerd moet worden, kunt u de kleding gewoon aanlaten. Bovendien weet u zeker dat u alle plekjes ermee bedekt heeft. Door het speciaal ontwikkelde materiaal hiervan voelt het luchtig aan. Bovendien droogt het heel snel, waardoor de kans klein is dat uw kindje de UV kleding als vervelend zal ervaren en weer uit zal willen trekken. U heeft er eigenlijk geen kind aan! Zij kunnen in het pierenbadje spartelen en de mooiste zandkastelen bouwen, terwijl u ontspannen achterover leunt met een goed boek. Zo zou elke vakantie moeten zijn! Bestelt u de UV kleding online, dan kunt u ook nog rekenen op snelle levering, lage verzendkosten, goede service en producten van hoogwaardige kwaliteit en een mooie, stoere uitstraling. Ook als u vragen heeft kunt u rekenen op een team dat met u meedenkt. Laat de zomer maar komen!


Comments are closed.