Nieuws

Uw woning ruilen via internet

vrijdag, 10-10-2014  

Stel uw woning staat al tijden te koop en u kunt geen kopers vinden voor uw woning. Dat is natuurlijk erg vervelend. U heeft al heel veel geprobeerd maar niks is een goede oplossing. Gelukkig is er nog een mogelijkheid: uw woning ruilen. U kunt op de website van Ruilplaats.nl uw woning ruilen voor andere producten. Op veel andere marktplaatsen die online staan kunt u alleen dingen verkopen en moet u dus geld betalen om af te rekenen. Maar op deze website kunt u uw woning ruilen voor andere producten. Zo ligt de grens voor anderen meestal lager om een deal te sluiten. Voor sommigen is dit nogal onbekend. Een woning ruilen via internet. Is dat wel veilig? Op de site van Ruiplaats.nl wel! U kunt door een paar simpele stappen te ondernemen dit doen. Als eerste moet u zich registeren. Dit is gratis. U kunt simpelweg uw gegevens intypen op de betreffende plek. Als u dit heeft gedaan kunt u aan de slag. Als u een woning ruilen wilt dan kunt u een advertentie plaatsen. Op de website kunt u een knop vinden waarop staat: ‘Plaats advertentie’. Als u hier op klikt dan spreek het voor zich. U kunt dan de verschillende eigenschappen van uw woning in voeren en bijvoorbeeld foto’s plaatsen. Zo kunnen mensen zien hoe uw woning eruit ziet en kunnen zij zien of het iets is. U kunt natuurlijk ook zelf gaan zoeken naar een goede deal. Als u op de homepage van de website gaat kijken dan vindt u een zoek mogelijkheid. Hier kunt u invullen wat u zoekt. Maar u kunt ook uw postcode invullen. Zo vindt u iets dat in uw buurt verkrijgbaar is. Maar u kunt ook op de homepage allerlei categorieën vinden. Sommigen vinden dit makkelijker en overzichtelijker. Een woning ruilen kan erg gemakkelijk op deze site. Als u iets gevonden heeft waarmee u uw woning ruilen wilt dan klikt u op de advertentie en kunt u de betreffende persoon een bericht sturen dat u geïnteresseerd bent. Als u niet veel tijd over hebt in uw drukke agenda dan kunt u ook het zoeken aan de website zelf over laten. Zij hebben een matching systeem dat u kunt inschakelen. Als u aangeeft waarvoor u uw woning ruilen wilt dan kunnen zij op zoek naar een match. Dit kost voor u geen extra tijd. U krijgt dan ook vanzelf bericht wanneer er een match is. Het is dus allemaal erg gemakkelijk.

De voordelen van een woning ruilen op Ruilplaats.nl

Er zijn al een aantal voordelen genoemd van het ruilen via deze website. Sommige mensen kunnen het niet geloven maar een woning ruilen is erg voordelig en erg handig. Als eerste is het woning ruilen via deze site erg voordelig vanwege de kosten besparing. Als u bijvoorbeeld een makelaar inschakelt om uw woning te verkopen dan moet u meestal veel geld betalen. Op deze site is het plaatsen van een advertentie helemaal gratis. U hoeft niks extra’s te betalen om te laten weten dat u uw woning wilt ruilen. Als tweede is het erg handig dat u uw woning voor allerlei producten kan ruilen. U kunt uw woning ruilen voor andere producten dan een andere woning. U kunt bijvoorbeeld ook uw woning ruilen voor auto’s of andere producten die met auto’s te maken hebben. Maar u kunt natuurlijk ook kijken naar diensten. Het zijn namelijk niet alleen producten die aangeboden worden. Maar er worden ook diensten, vakanties en andere uitjes beschikbaar gesteld om te ruilen. U bent dus niet beperkt tot een aantal producten, maar u kunt kiezen uit alles. Het moet natuurlijk wel een eerlijke deal zijn, maar de website zorgt ervoor dat de deals duidelijk worden aangegeven. Ook is het erg handig dat als u geen tijd heeft om zelf te zoeken naar producten, dat dit voor u kan worden gedaan door middel van het matching systeem. U kunt aangeven naar welke producten u op zoek bent of met welke producten u het liefste wilt ruilen en dan kijkt Ruilplaats.nl zelf voor u of er een goede deal beschikbaar is. Dit is al eerder genoemd maar het matching systeem van Ruilplaats.nl is erg uniek. Dit komt namelijk bij geen andere marktplaats echt voor.

‘Kan ik ook andere producten ruilen?’

Natuurlijk kunnen er andere producten geruild worden op deze site. De grootte van de producten maakt natuurlijk ook niet uit. Er is namelijk een groot aanbod aan producten op deze site te vinden en deze is ook erg divers. Een woning ruilen kan natuurlijk altijd maar u kunt bijvoorbeeld ook telefoons ruilen, of scooters, een weekendje weg, boten. Maar er zijn ook kleinere producten beschikbaar zoals games en kleding. Eerder is er al genoemd dat er verschillende categorieën zijn waar u uit kan kiezen. De volgende categorieën zijn beschikbaar op deze site. Dit maakt de website overigens ook erg overzichtelijk:

  • auto-onderdelen
  • computers en software
  • caravans en kamperen
  • dieren en toebehoren
  • hobby en vrije tijd
  • huis en inrichting
  • kinderen en baby’s
  • kleding
  • tuin en terras
  • verzamelen

En er zijn natuurlijk nog veel meer categorieën. Als u hier benieuwd naar bent dan wordt er zeker aangeraden om deze website te bekijken. Heeft u spullen over of wilt u van spullen af? Ga dan naar deze website en zoek naar een mooie deal waar u gebruik van kunt maken. U maakt anderen blij met uw producten en u krijgt er iets moois voor terug.


Comments are closed.