Vrije tijd en Hobby

Vijvers op maat, dat mag u van ons verwachten

dinsdag, 4-9-2018  

Zoekt u naar een hoveniersbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van vijvers op maat? Dan zult u verrast worden door het aanbod en de diverse al afgeronde projecten die u op jollyhard.nl kunt bekijken. Wij van Jollygard zijn sinds jaar en dag een begrip in de regio Utrecht en ver daarbuiten. Want weliswaar vindt u in Utrecht ons hoofdkwartier, wij kunnen in heel Nederland vijvers aanleggen die u samen met onze architecten hebt ontworpen. Klinkt u dat als muziek in de oren en weet u al precies wat u wilt? Neem dan vooral even contact met ons op. Want via de mail en de telefoon kunnen we uw wensen noteren en een plan van aanpak voorstellen. Natuurlijk hebt u altijd het laatste woord want we willen dat u naar volledige tevredenheid in de tuin kunt genieten van uw nieuwe vijvers. We werken vooral voor particulieren maar als u als bedrijf ruimte hebt voor een tuin, een plek waar u klanten kunt ontmoeten of waar uw werknemers kunnen pauzeren, dan kunnen onze vijvers de plaats zeer veraangenamen. Het moge in ieder geval duidelijk zijn dat wij in Utrecht zoals particulieren, bedrijven als instellingen van zeer originele vijvers kunnen voorzien. Kijk vooral op de site want daar kunt u heel wat inspiratie opdoen. Neem de tijd om er met uw partner over na te denken en vergeet niet dat wij u natuurlijk graag te woord staan.

Wist u dat u deze nieuwe vijvers kunt opwarmen?

Er zijn vele vijvers. Kleine vierkante en ronde bakken, afgegraven vijvers die met zeil worden bedekt maar ook enorme vijvers waar niet eens een bodem in wordt gelegd. Dat laatste komt bij particulieren niet zo veel voor omdat het onderhoud erg veel werk vereist. U wilt er waarschijnlijk niet al te veel onderhoud aan hebben. Gelukkig zijn er bepaalde vissoorten en diverse waterplanten die de bak in principe schoon houden. U kunt kiezen uit een keur aan vissen die u in uw achtertuin kunt uitzetten. Van kleine guppy’s tot aan enorme koikarpers. En wat te denken van amfibieën? Een paar kikkertjes maken het al snel een stuk gezelliger met al dat gekwaak. Kijkt u wel uit voor roofdieren? U hebt al snel een kat of reiger in de tuin die een stukje vlees uit uw vijvers wilt pikken. Met netten en gaas is dat allemaal af te schermen maar dat zorgt er ook voor dat u minder zicht hebt op uw vijvers. Hieruit blijkt maar weer dat u nog heel zaken moet overwegen. Zeker ook omdat er planten in moeten komen. Die planten geven namelijk zuurstof af aan de vissen. Een plek met enkel planten kan ook erg mooi zijn. Wij denken bijvoorbeeld aan rietsoorten en lotusbloemen. Combinaties kunnen uiteraard geheel naar eigen smaak ontworpen worden. Dus kom maar op met uw wensen, wij houden wel van een uitdaging. Naast de aanleg van een nieuwe vijver kunt u ook terecht voor:

  • Sierbestrating, denkt u dan wel aan groen in de tuin?
  • Het geheel inrichten van uw tuin inclusief omheining,
  • En het onderhoud van zowel uw voor- als achtertuin.

Ze zijn uitermate geschikt voor waterplanten en koikarpers

Maak eens een afspraak, de koffie en de thee staan dan voor u klaar terwijl wij direct uw ideeën uittekenen in eerste schetsen. Dankzij transparantie en een goed overleg weet u wat u kunt verwachten en omdat wij met u een dialoog aangaan staat het u altijd vrij om zaken aan te passen. Wilt u bijvoorbeeld de boel verwarmen? Ook dat is voor ons geen enkel probleem!


Comments are closed.