Coaching en Workshops

Vind de diëtist in Den Haag bij Matoeta

maandag, 27-8-2018  

Ik ben Hanneke en vele jaren worstelde ik met voeding. Als ik eerlijk ben begon het al in mijn pubertijd. Ik vind het altijd lastig om echt van een eetprobleem te spreken omdat ik nooit helemaal ben gestopt met eten, maar ik was altijd wel heel erg druk bezig met eten en nooit op een ontspannen manier. De aanleiding was mijn gewicht. Ik was als ik al vrij vol en ik voelde me daardoor onzeker. Een diëtist in Den Haag vinden kwam eigenlijk nooit in me op, omdat ik mijn geworstel eigenlijk onzin vond. Ik schaamde me er erg voor en wilde niet over mijn problemen met voeding praten. Had ik echter al eerder, als jonge meid een diëtist in Den Haag gevonden zoals ik dat bij Matoeta deed, dan waren mij misschien veel jaren van moeite bespaard gebleven. Natuurlijk is dit allemaal achteraf praten en kan ik er nu niets meer aan doen. Voor alles is een tijd zullen we maar zeggen en dus ook voor een diëtist in Den Haag. Pas toen ik achtentwintig was besloot ik om op zoek te gaan naar een diëtist in Den Haag. Dat kwam niet helemaal uit mezelf moet ik eerlijk zeggen, omdat het een vriendin van me was die bekend was met Matoeta en daar zelf wel eens heenging om met een diëtist in Den Haag te spreken. Ik zag aan haar dat ze heel erg lekker in haar vel zat en dat ze op een hele rustige manier gewicht had verloren. We kwamen eigenlijk op een hele natuurlijke manier te spreken over de diëtist in Den Haag van Matoeta en wat die allemaal voor haar kon betekenen. De diëtist in Den Haag had mijn vriendin op de volgende manier geholpen;

  • Inzicht bieden in de eigen eetgewoonten;
  • Het ontdekken van je eigen honger- en verzadigingsgevoel;
  • Meer informatie over wat gezonde voeding nou eigenlijk is. 

Diëtist in Den Haag voor meer inzicht in mezelf en mijn gewoonten

Aangemoedigd door mijn vriendin, nam ik uiteindelijk toch contact op met de diëtist in Den Haag. De lessen die ik heb geleerd van de diëtist in Den Haag zijn zo waardevol voor mij geweest dat ik het moeilijk vind om het zo maar even te omschrijven. Maar waar het wel op neerkomt is dat ik weer een gezonde relatie met voeding heb weten op te bouwen door te kijken naar mijn relatie tot voeding en bepaalde gewoonten. Ook speelde er bij mij een grote factor van onwetendheid. Door al mijn speuren op internet en het proberen van allerlei diëten, waren er allerlei taboes over voeding in mijn hoofd blijven zweven. Deze ideeën over gezond en ongezond, waren vaak helemaal niet juist. De diëtist in Den Haag kon mij helpen weer te leren wat echt gezond was en dat deed ze door naar mijn verhaal te kijken en samen tot een goed eetplan te komen. 

Gezond gewicht

We zijn inmiddels weer een paar jaar verder en ik kan je vertellen dat ik nog steeds op een gezond gewicht zit. Ook geniet ik heel erg van eten en heb ik de jaren van worstelen met voeding achter me gelaten. Ik kan iedereen aanraden die zich in mijn verhaal herkent, om eens contact op te nemen met de diëtist van matoeta.nl. De eerste stap naar een gezonder leven en een gezond gewicht zet je door open te staan voor hulp en de juiste informatie. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik uiteindelijk de moed heb gehad om hulp te vragen van deze diëtist.


Comments are closed.