Woning en Tuin

Vloerlampen; de sfeer bepalen

maandag, 29-12-2014  

Hoe bepaalt u de sfeer in uw woning? Dat doet u op verschillende manieren. Natuurlijk is de keuze voor een mooi interieur van groot belang, maar er zijn meer zaken die bepalen hoe u kamer aanvoelt en hoe de sfeer is en een van deze zaken is de verlichting. Verlichting is een van de belangrijkste en de meest sfeerbepalende factor in uw woning. Mensen die hier geen gevoel voor hebben vinden het soms moeilijk om te begrijpen waarom er in hun woning toch niet de sfeer heerst die ze op het oog hadden toen ze kozen voor bijvoorbeeld een klassieke indeling. Wat zijn de mogelijkheden? Bij Direct Lampen zijn de mogelijkheden eindeloos. Op onze webshop staan alle onze lampen op een rijtje. Wij bieden vloerlampen van zeer hoogwaardige kwaliteit, maar ons assortiment is tevens verrijkt met andere lampen zoals hanglampen, kinderlampen, buitenlampen en lampenkappen. De vloerlampen die wij in ons assortiment hebben zijn zeer divers. Ze komen in verschillende maten, modellen en stijlen. Als u kiest voor vloerlampen, dan kiest u voor een lamp die u op de vloer plaatst. Dat heeft als voordeel dat u de lamp tamelijk makkelijk kunt verplaatsen. Wat wilt u nog meer weten over de lampen? Een van de belangrijkste zaken die wij zullen bespreken zijn de verschillende functies van onze vloerlampen. Er zijn namelijk vloerlampen die zowel kunnen worden gebruikt als sfeerverlichting als, als leeslamp. Doordat deze lampen zijn voorzien van een verstelbare functie kunnen zij op ieder moment worden aangepast aan de situatie en dat is voor veel mensen wel erg prettig. Bij Direct Lampen kunt u altijd op een aantal dingen rekenen en deze dingen hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet zodat u weet waar u bij ons aan toe bent en wat u kunt verwachten als kiest voor een van de lampen van Direct Lampen:

  • hoogwaardige materialen
  • zeer uitgebreid assortiment
  • keuzehulp
  • twee jaar fabrieksgarantie
  • snelle levering

Online vloerlampen bestellen

U kunt bij Direct Lampen online vloerlampen bestellen. Dat betekent dat u vanaf uw luie stoel kunt kiezen voor de lampen die passen bij uw interieur. Natuurlijk begrijpen wij ook dat u het fijn vindt om wanneer u een lamp wilt kopen, u deze eerst in het echt ziet. Daarom bieden wij u ook de gelegenheid om eens te komen kijken in onze showroom. Het is toch anders om de lampen met eigen ogen te bekijken dan in onze webwinkel. Lampen kunnen in grote mate bijdragen aan de sfeer in uw huis en daarom zeggen wij ook altijd dat mensen een goede keuze moeten maken en niet over een nacht ijs moeten gaan. Maar hoe maakt u de beste keuze voor uw vloerlampen? Dat kan op verschillende manieren. Ten eerste raden wij altijd aan om online naar de foto’s te kijken. Natuurlijk heeft u voor uzelf altijd een bepaalde prijs in uw hoofd waar u waarschijnlijk niet te ver overheen wilt zitten. Daarom bieden wij u online, om de keuze en de selectie van uw mogelijkheden makkelijker te maken, ‘de keuze hulp’. U kunt makkelijk aangeven hoeveel u wilt betalen en waar u de lamp voor wilt gebruiken. Er verschijnen dan mogelijkheden in uw scherm waar u uit kunt kiezen. Daarnaast raden wij ook altijd aan om te kijken naar onze speciale aanbiedingen, want op onze webwinkel doen wij namelijk regelmatig zeer mooie aanbiedingen waar u uit kunt kiezen. Deze aanbiedingen kunnen interessant zijn voor u. Vloerlampen worden op de vloer geplaatst en ook van dit soort lampen doen wij soms mooie aanbiedingen. Of u nu kiest voor wandlampen, buitenlampen, hanglampen of vloerlampen; bij direct Lampen maakt u altijd de juiste keuze omdat ons assortiment altijd de lamp biedt die past bij uw wensen. Bedenk voor u naar onze winkel gaat en voor u de lamp aanschaft altijd of u specifieke wensen heeft. Op die manier kunt u het keuzeproces makkelijker maken.

De vloerlampen plaatsen

U heeft gekozen voor de vloerlampen van Direct Lampen. Gefeliciteerd! Binnen twee dagen zal de lamp bij u thuis worden afgeleverd. Maar waar plaatst u de lamp? Dat is een vraag waar sommige mensen wel, en andere mensen geen antwoord op hebben wanneer ze een lamp in huis halen. Toch moet er over de plaats van een lamp van te voren goed worden nagedacht. U heeft te maken met de hoogte van uw plafond, het materiaal van uw meubelen en natuurlijk de indeling van de woning. Tal van andere zaken spelen ook mee. Als u nu niet goed weet wat de beste plek is om de lamp te plaatsen, dan kunt u natuurlijk altijd kiezen voor het plaatsen van de lamp naast de bank, maar misschien komt het licht van de lamp wel beter tot zijn recht als u de lamp op een andere plaats zet waar u eerder misschien niet over had nagedacht. Verlichting is een belangrijk element en het is zonde om een mooie lamp van Direct Lampen op een plaats te zetten die afbreuk doet aan het effect dat de lamp zou kunnen bereiken wanneer deze op een andere plek zou staan. Zorg daarom dan ook altijd voor advies op maat. Hiervoor mag u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons online bereiken maar ook telefonisch staan wij u graag te woord. Telefonisch kunnen wij doorgaans al een eind komen als u met specifieke vragen bij ons aanklopt. Schroom dus niet en neem contact op met een van onze medewerkers.


Comments are closed.