Mens en gezondheid

Voedingsschema

woensdag, 18-2-2015  

Mensen zijn niet zo snel tevreden over hun lichaam. Te vet of te dun, te veel spieren of te weinig en ga zo maar door. Allerlei cosmetische ingrepen kunnen een hoop veranderen maar dat gaat toch zeker veel te ver. Zo lang uw partner u mooi vindt is het prima, dat is in principe genoeg redenen om tevreden te zijn met uw lichaam. Maar het allerbelangrijkste is dat u dit zelf bent. U hebt er immers dagelijks mee te maken. Een voedingsschema is een schema dat u kan helpen om in vorm te blijven. Wellicht bent u daadwerkelijk te licht of te zwaar en dan is er wel iets dat moet gebeuren omdat het uw gezondheid in gevaar kan brengen. U wilt niet ziek worden, dat is logisch. Een gebalanceerd voedingsschema kan u helpen bij het heroveren van uw figuur en u zult zien dat u op korte termijn veel kunt aankomen of afvallen dankzij dit voedingsschema en dat het op de langere termijn ook zijn vruchten zal afwerpen, zowel lichamelijk als mentaal want met dit voedingsschema zult u zich weer prettig voelen in uw eigen lichaam. Klinkt u dit als muziek in uw oren en wilt u graag meer weten over dit voedingsschema? Dan moet u eens kijken op de volgende website: fitnessschema.nl. Zoals de naam van de site al aangeeft hebben we niet enkel een voedingsschema maar ook diverse andere schema’s waarmee u in een mum van tijd weer een strak en bovenal gezond lichaam hebt. Een voedingsschema is het andere niet want wij passen het voedingsschema op uw wensen en gegevens aan. Dat is ook altijd het beste want een gepersonaliseerd voedingsschema past veel beter bij hoe u in elkaar steekt. Wellicht wilt u het rustig opbouwen en dan kan er ook echt een aantal weken overheen gaan voordat u verschil gaat merken. Zo verstoort u de natuurlijke balans niet heel erg en is het prima te behapstukken. Maar als u er flink tegenaan wilt gaan dan stellen we een voedingsschema op dat dit ondersteund zodat u tijdens het aankomen of afvallen verder maar weinig hinder ondervindt en u natuurlijk een gezonde voeding binnenkrijgt.

Wij helpen u met uw strakke voedingsschema

Een voedingsschema is eenvoudig door ons op te stellen. Dit doen wij op basis van de informatie die u ons natuurlijk verschaft en daar komen we achter door de volgende 8 vragen in te vullen op de website:

  • wat is uw doel, wilt u een voedingsschema om ermee aan te komen of juist om gewicht te verliezen
  • uw geslacht
  • leeftijd
  • lengte
  • huidige gewicht
  • uw vetpercentage; op de website kunt u vinden hoe dit ongeveer te berekenen is
  • uw dagelijkse activiteiten en hoe zwaar of intens dit is. Dat is belangrijk informatie omdat als u zwaar werk doet, de kans groot is dat u per definitie veel vet en calorieën verbrandt en u moet uzelf nooit gaan uithongeren. Gezonde voeding is een belangrijke basis voor uw dagelijks activiteiten
  • en daar valt sporten natuurlijk ook onder want dankzij sport houdt u uw lichaam fit. Vult u dus uiteindelijk in hoe veel keer per week u aan sport doet

Vervolgens klikt u op de knop “winkelwagen” en dan gaan we voor u het voedingsschema dat volgens ons het beste bij u past opstellen en kunt u het voedingsschema voor een mooi bedrag bestellen door het verschuldigde bedrag te betalen via een van de vele online bankservices waarmee u tegenwoordig kunt afrekenen zoals Bitcoin, PayPal, iDeal of met behulp van uw credit card. U krijgt het voedingsschema dan direct per mail opgestuurd maar als u liever een hardcopy wilt hebben dan kunt u hierover contact met ons opnemen. Het handige aan een digitale versie is dat u het zelf nog eventueel wat kunt gaan bewerken en het thuis kunt uitprinten. En u kunt er op diverse manieren bij zoals via uw laptop maar ook op uw smartphone. Dat is handig want dan hoeft u geen boodschappenlijstje meer te maken als u naar de supermarkt gaat, die informatie kunt u ophalen via uw telefoon.

Schroom niet langer en vraag onze hulp in

Hopelijk hebben we u ervan weten te overtuigen dat het een goed idee is om via onze site een voedingsschema aan te vragen want daarmee zult u in no time aan kunnen komen of af kunnen vallen op een veilige manier dat uw lichaam niet zal schaden. Dat klinkt u vast en zeker als muziek in uw oren, zeker als u kijkt naar de prijzen die we er voor vragen, dat is toch zeker een schijntje. Het is verstandig om voldoende te bewegen in de vorm van sport zoals fitness. Dat is immers logisch en tijdens het aankomen en afvallen is het extra belangrijk zodat uw lichaam niet in een klap veel gewicht verliest of erbij krijgt maar het dankzij uw training en het voedingsschema goed over uw hele lichaam kan verdelen. Een voedingsschema is dan ook nooit afdoende tenzij het om erg weinig gewicht gaat. U zult er letterlijk iets voor moeten doen maar er is vast en zeker een sport of fitnessoefening te bedenken dat u zonder problemen en hopelijk met veel plezier aandurft. Of u dit nu thuis doet of in de sportzaal, het maakt ons helemaal niets uit. U moet doen waar u zich het meest bij op uw gemak voelt dus schroom niet langer en bestel vandaag nog een voedingsschema. Alvast succes!


Comments are closed.