Beveiliging en Bewaking

Waar kan ik een brandblusser kopen? 

donderdag, 14-3-2019  

Hoe veilig is jouw woning? Heb je eigenlijk wel een brandblusser in huis? Je zult er misschien niet aan gedacht hebben, maar je zult op een dag misschien wel een brandblusser nodig hebben. Tegenwoordig zit een brand in een klein hoekje en dan hoop je dat je goed voorbereid bent. Het is natuurlijk te hopen dat je nooit te maken zult hebben met brand in je woning, maar het kan toch altijd een keer gebeuren. Wanneer een keer de vlam in de pan slaat tijdens het koken of wanneer je per ongeluk het strijkijzer te lang op je kleding laat liggen bijvoorbeeld. Kortsluiting van elektronische apparaten of een misplaatste sigarettenpeuk kunnen er ook voor zorgen dat een brand ontstaat. Het gevaar zit dus in een klein hoekje. In zulke gevallen kun je maar beter goed voorbereid zijn. Je kunt natuurlijk een rookmelder installeren, zodat je in ieder geval op de hoogte bent van de brand wanneer je je niet in dezelfde ruimte bevindt, maar wat doe je nadat je de brand hebt geconstateerd? Wanneer de brand nog niet heel groot is, is deze gemakkelijk te blussen. Je moet in dat geval natuurlijk wel eerst een brandblusser kopen. Een brandblusser kopen doe je bij allesveilig.nl. 

Bij allesveilig.nl kun je een brandblusser kopen 

Een brandblusser kopen is dus een van de dingen die je kunt doen om je huis een stuk veiliger te maken. Het zal geen brand voorkomen, maar wanneer er een brandje ontstaat, kun je deze wel gemakkelijk zelf blussen. Een brandblusser kopen doe je bij allesveilig.nl. Allesveilig.nl is de specialist op het gebied van beveiligingsproducten voor thuis of op kantoor. Zo kun je er bijvoorbeeld een brandblusser kopen, maar nog veel meer verschillende beveiligingsproducten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: 

  • Rookmelders 
  • Blusdekens 
  • Sleutelkluizen 
  • Alarmsystemen 

Alles wat je nodig hebt om je woning een stuk veiliger te maken, kun je dus vinden bij allesveilig.nl. Een van de belangrijkste beveiligingsproducten is dus een brandblusser. Bij allesveilig.nl kun je zo’n brandblusser kopen. Er zijn verschillende soorten brandblussers beschikbaar, die allemaal verschillend zijn. Zo heb je bijvoorbeeld de schuimblusser. Dit is een populaire soort brandblusser die gebruikmaakt van een combinatie van water en een speciaal soort schuim. Dit schuim zorgt ervoor dat er geen zuurstof meer bij het vuur kan, waardoor de vlammen zullen doven. Een schuimblusser heeft een grote capaciteit en een lange spuitduur. Het materiaal dat uit de schuimblusser komt, richt verder geen schade aan je apparatuur of je meubilair aan, waardoor je het na het schoonmaken gewoon weer kunt hergebruiken. Een poederblusser is een andere populaire brandblusser. Een poederblusser bevat een speciaal soort bluspoeder. Dit poeder wordt onder grote druk uit de blusser gespoten. Een poederblusser is relatief goedkoop, maar het poeder kan wel schade aanrichten aan je apparatuur, waardoor het niet meer bruikbaar zal zijn. Daarnaast is er ook nog een koolzuursneeuwblusser. Een koolzuursneeuwblusser gebruikt CO2 om het vuur te doven. De vlammen worden door deze soort blusser als het ware uitgeblazen. Deze brandblusser is dus zeer geschikt voor het blussen van branden in ruimtes waar de nevenschade beperkt moet blijven. Er zijn dus verschillende blussers beschikbaar. Welke brandblusser het meest geschikt is, hangt af van de situatie en het soort brand. Kijk voor meer informatie op https://www.allesveilig.nl/brandblusser 

Bestel je brandblusser gemakkelijk online 

Als je dus nog geen brandblusser in huis hebt, kan het zeker geen kwaad om er uit voorzorg een aan te schaffen. Een brandblusser kopen doe je via allesveilig.nl. Kijk op https://www.allesveilig.nl/ voor het volledige aanbod en bestel gemakkelijk je brandblusser en andere beveiligingsproducten online. 


Comments are closed.