Bedrijven en Bedrijfsleven

Waar kan je voordelig mooie PVC vloeren kopen?

woensdag, 3-7-2019  

Samen met mijn vriendin ben ik sinds een paar maanden eigenaar van een nieuw appartement. Wij wilden al langere tijd samen iets kopen en vonden een mooi appartement in het centrum van de stad. Gelukkig hoefden wij niet veel te verbouwen, alleen een paar kleine aanpassingen te maken. De vloeren in het appartement vonden wij niet mooi, daarom besloten wij om nieuwe PVC vloeren te kopen. Bij Lab21.nl vonden wij veel mooie vloeren voor een goede prijs. Mijn vriendin en ik wilden al een langere tijd een appartement kopen, maar vonden dat erg lastig. De prijzen zijn de laatste tijd snel gestegen, waardoor alles erg duur is geworden. Het was lastig voor ons om een geschikt appartement te kopen, die wij ook konden betalen. Gelukkig vonden wij een leuk, maar klein appartement, waar wij helemaal weg van waren. De buurt is leuk, met veel restaurants en winkeltjes en het is niet nodig om veel te verbouwen. Dit vonden wij erg fijn, want wij zijn allebei niet zo handig en een verbouwing uitbesteden kost erg veel geld. Wij vonden alleen de PVC vloeren niet mooi in het appartement en wilden die graag zelf vervangen. Ik heb ooit eens een vriend geholpen met het leggen van een vloer in zijn huis en herinnerde mij dat het niet zo moeilijk is. Ook wilden wij een aantal muren opnieuw schilderen en dit was ook iets wat wij zelf konden doen. Het leek ons een goed plan dat ik de PVC vloeren zou leggen en zij de muren zou schilderen. 

Veel aanbod aan mooie PVC vloeren bij Lab 21

Samen met mijn vriendin ging ik op zoek naar bedrijven die PVC vloeren verkopen. Wij vonden een aantal bouwmarkten en winkels in de buurt en besloten om bij een aantal te gaan kijken. Wij hadden het idee dat de bouwmarkten het goedkoopste zouden zijn, daarom begonnen wij hier. Bij de bouwmarkten waren verschillende soorten vloeren te koop, maar wij hadden het idee dat de kwaliteit hier niet goed was en wij zagen geen vloeren die wij mooi vonden. Daarna bezochten wij verschillende winkels en waren erg blij met het aanbod bij Lab 21. De andere winkels waren duurder, maar Lab 21 had prijzen vergelijkbaar met de bouwmarkten. Ze hebben hier een groot aanbod aan verschillende soorten vloeren en materialen. Wij vonden al snel een aantal PVC vloeren die wij mooi vonden en konden dit kopen voor een zeer goede prijs.

Een groot verschil in het appartement

Afgelopen week heb ik de PVC vloeren gelegd en de muren geschilderd en wij zijn erg blij met het resultaat. Het appartement ziet er veel beter uit door alleen een paar kleine aanpassingen te maken. Het leggen van de vloeren was veel werk, maar niet moeilijk. Ik heb het idee dat wij erg goede kwaliteit vloeren hebben gekocht. Het zijn lijm PVC vloeren, waardoor ze extra goed blijven liggen en niet verschuiven. Voor het kopen van PVC vloeren raden wij Lab 21 aan.

  • Ze hebben een zeer groot aanbod
  • De prijzen zijn vergelijkbaar met bouwmarkten
  • Wij vonden diverse vloeren die wij erg mooi vonden
  • De kwaliteit van de vloeren is erg goed 


Comments are closed.