Bedrijven en Bedrijfsleven

Waar laat je je ogen laseren?

woensdag, 26-6-2019  

Als je hebt besloten om je ogen te laseren komt er best wel veel vragen op je af. Waar ga je dit laten doen? Wordt het vergoed? Hoe lang is de hersteltijd? Etcetera. Bij Clinic Select kunnen ze je uitgebreid antwoord geven op al je vragen. Clinic Select is namelijk een heel ervaren speler op het gebied van je ogen laseren. Ze hebben al meer dan 40.000 behandelingen uitgevoerd en 20 jaar ervaring met de techniek. Dat alles zegt genoeg over de kwaliteit van hun behandelingen, niet? Op hun website kun je als je interesse hebt in het laten laseren van je ogen eerst een test invullen. Aan de hand van de antwoorden die je geeft hoor je of jouw ogen geschikt zijn om te laten laseren. Dat is namelijk (zoals de meeste mensen denken) niet bij zomaar iedereen het geval. Om je ogen te mogen laten laseren moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Welke dat zijn vind je op de website van Clinic Select. Overigens zijn de eisen voor een ooglaserbehandeling helemaal niet zo streng, dus doe gewoon de test en je zult zien dat ook jouw ogen gewoon gelaserd kunnen worden. En gezien de lange lijst met voordelen kun je het maar beter zo snel mogelijk doen. De voordelen van ooglaseren zijn namelijk als volgt:

  • Je ziet als je ‘s ochtends wakker wordt meteen scherp.
  • Je bespaart ontzettend veel geld.
  • Je bent niet afhankelijk van externe middelen om goed te zien.

Bovendien hoef je niet (als je een bril draagt) om de paar jaar een nieuwe te kopen omdat hij te oud is, beschadigd of omdat de glazen vaal zijn geworden. Een nieuwe bril betekent een nieuwe look en niet iedereen vindt dat fijn. 

Doet ooglaseren pijn?

De vraag die Clinic Select misschien nog wel het allermeest krijgt is of het pijn doet om je ogen te laseren. Het is heel begrijpelijk dat mensen dat denken en willen weten. Het gaat toch om je ogen en de behandeling klinkt veel mensen een beetje akelig in de oren. Maar al deze mensen kunnen gerustgesteld worden, ooglaseren doet namelijk helemaal geen pijn! Het kan ietwat gevoelig zijn, maar in principe wordt het gebied met behulp van speciale oogdruppels verdoofd waardoor je er helemaal niets van voelt. Het enige dat mensen als vervelend ervaren is dat ze (logischerwijs) hun ogen tijdens de hele behandeling open moeten houden en dus heel bewust meemaken wat er gebeurt. Gelukkig zijn de experts van Clinic Select gewend aan mensen met zenuwen en zullen ze er alles aan doen om je op je gemak te stellen.

Je ogen laseren, wat kost het?

Er zijn vele aanbieders voor mensen die hun ogen willen laseren, maar als je bij Clinic Select aanklopt voor de behandeling weet je zeker dat je een scherpe prijs krijgt. Je kunt namelijk al bij hen je ogen laten laseren vanaf slechts €750,-. Dat is vergeleken met vele andere aanbieders een schijntje, en dat voor exact dezelfde behandeling. Ogen laseren is namelijk helemaal niet zo’n ingrijpende behandeling en dus vinden ze bij Clinic Select dat het niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Twijfel dus niet langer en neem contact op met de experts van Clinic Select!


Comments are closed.