Mens en gezondheid

Wat u moet weten over goede ouderenzorg in Amsterdam Centrum

zaterdag, 29-12-2018  

Ouder worden is iets wat we niet kunnen omzeilen. We worden allemaal oud en hopelijk kunnen we zo lang mogelijk in goede gezondheid leven. Maar zelfs als je in goede gezondheid oud wordt, komen er ongemakken kijken bij ouderdom. Je lichaam verliest mobiliteit, je kan niet meer goed bukken en alles gaat wat langzamer. Dit is niet erg, maar het maakt wel dat je wat vaker om hulp moet vragen. Woont u in de omgeving van Amsterdam? Dan kunt u voor ouderenzorg in Amsterdam Centrum terecht bij Thuiszorg Lajay. Zij bieden persoonlijke en warme zorg aan, zodat u zo lang mogelijk comfortabel in uw eigen huis kan blijven wonen. Bent u nieuwsgierig wat Thuiszorg Lajay voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje op hun website: https://www.thuiszorglajay.nl/ouderenzorg-amsterdam-centrum/. De thuis- en ouderenzorg in Amsterdam Centrum biedt diensten aan die onder anderen bestaan uit:

  • Hulp bij het aan- en uitkleden
  • Wassen
  • Toedienen van medicijnen
  • Wondverzorging
  • Stomaverzorging

Doordat Lajay met een klein team van verzorgenden en verpleegkundigen werkt, is de verzorging heel persoonlijk en zal je altijd een bekend gezicht zien. Want om hulp vragen voor ouderenzorg in Amsterdam Centrum en hulp krijgen op bepaalde gebieden in uw leven is al moeilijk genoeg. U wilt dan niet steeds een ander gezicht aan uw bed hebben staan. Dat is waarom u aan het beste adres bent bij Thuiszorg Lajay als u op zoek bent naar ouderenzorg in Amsterdam Centrum. Zij hebben het beste met u voor en zullen luisteren naar uw wensen en tegelijkertijd hoogwaardige zorg bieden, omdat ze alleen werken met gekwalificeerde mensen. Ook als u op zoek bent voor uw ouders of naasten naar ouderenzorg die bij hen past, bent u bij Lajay aan het goede adres.

Een goede ervaring met ouderenzorg in Amsterdam Centrum

Maria (56) was voor haar moeder op zoek naar ouderenzorg in Amsterdam Centrum, omdat zij sinds de operatie aan haar heup slecht ter been was en wat meer hulp in het huis nodig had. “Het is moeilijk om een thuiszorgorganisatie te vinden die zich echt op het persoonlijke contact richt, nu veel organisaties zich samenvoegen en daardoor veel groter worden. Gelukkig tipte iemand mij om contact op te nemen met Thuiszorg Lajay. Zij staan bekend om hun persoonlijke benadering en dat hun cliënten zo veel mogelijk dezelfde zorgverleners krijgen. Dit wilde ik graag voor mijn moeder, omdat ze het al een hele stap vond om om hulp te vragen, laat staan een vreemde iedere dag in haar huis te hebben. Mijn moeder heeft een week terug haar heup gebroken en het moet nu genezen. Ze is hierdoor erg immobiel en heeft onder andere zorg nodig bij het aan- en uitkleden en bij het wassen. Dit zijn heel intieme dingen om hulp van een vreemde bij te vragen, dus wij vonden het erg fijn dat Thuiszorg Lajay ouderenzorg in Amsterdam Centrum verzorgt en tegelijkertijd een heel persoonlijke aanpak heeft. Tot nu toe is mijn moeder heel tevreden over de zorgverleners die zij over de vloer krijgt. Ze zijn allemaal heel aardig en begripvol, wat fijn is voor haar, nu ze zo wordt geconfronteerd met haar ouderdom.”

Contact met de thuiszorg

Bent u ook op zoek naar ouderenzorg in Amsterdam Centrum? Dan kunt u contact opnemen met Thuiszorg Lajay. Via hun website kunt u een afspraak maken om te praten over welke zorgverlening u nodig heeft. Na dit intakegesprek wordt de zorg in gang gezet en kunt u binnen een paar weken een zorgverlener bij u thuis verwachten. Ouderdom overkomt ons allemaal, met de Thuiszorg van Lajay blijft het plezierig.


Comments are closed.