Bedrijven en Bedrijfsleven

Weet u wat rondzeefdruk is?

woensdag, 26-6-2019  

Ons schoonmaakbedrijf wilde onlangs graag professionaliseren. De zaken zijn de afgelopen jaren namelijk heel goed gegaan en het was voor ons dan ook belangrijk om te werken aan ons imago. Wij kregen namelijk vaak te horen dat mensen het verwarrend vonden om te herkennen of wij de schoonmaker waren of dat wij iemand waren die kwade bedoelingen had wanneer wij zomaar een gebouw inliepen. Vandaar dat wij gekeken hebben naar de mogelijkheden om een goede outfit te laten maken voor onze mensen en ook hebben wij ons gestort op de materialen die wij altijd gebruiken. Het leek ons een goed idee om een emmer met ons logo te laten bedrukken. Wij hebben namelijk altijd een emmer bij ons en als ons logo op deze emmer zou kunnen staan, dan zou dat hee veel herkenbaarheid geven. Vandaar dat wij gekeken hebben hoe wij het logo van ons bedrijf op onze emmers konden krijgen. Wij dachten eerst aan stickers, maar op een gegeven moment lazen wij meer over rondzeefdruk. Ik moet u bekennen dat ik tot op dat moment nog nooit van rondzeefdruk had gehoord en ik ben daarom een keer gaan kijken naar de mogelijkheden om meer over rondzeefdruk te vinden. Ik had al snel in de gaten dat rondzeefdruk precies was wat wij nodig hadden en vandaar dat ik ben gaan zoeken naar een bedrijf dat ons op het gebied van rondzeefdruk kon helpen. Ik heb gezien dat er heel veel bedrijven te vinden zijn die rondzeefdruk aanbieden, maar er zijn er maar weinig die dit ook doen voor een goede prijs. Vandaar dat ik ben gaan kijken waar ik een goede deal kon sluiten en zo ben ik uiteindelijk bij de mensen van vkprint terecht weten te komen. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om rondzeefdruk betaalbaar te houden. Dat was heel prettig om te lezen en het was voor mij dan ook al heel snel duidelijk dat ik een keer naar de site van dit bedrijf moest gaan kijken om te zien wat zij allemaal voor ons bedrijf konden doen wanneer het ging over hoogwaardige rondzeefdruk. 

Deze mensen zijn gespecialiseerd in rondzeefdruk

Toen ik even contact had opgenomen met de mensen van dit bedrijf, hebben even overlegd wat de mogelijkheden waren wanneer het ging over rondzeefdruk. Wij hebben uitgelegd wat wij allemaal voor ogen hadden en wij kregen te horen dat deze wens aan de hand van rondzeefdruk heel goed verwezenlijkt kon worden. Genoeg reden dus om met deze mensen in zee te gaan. 

Het resultaat is prachtig geworden 

Wij zijn inmiddels in het bezit van heel mooie emmers die allemaal voorzien zijn van ons bedrijfslogo en wij zijn heel tevreden met het resultaat. Het is echt heel mooi geworden en dat alles voor een heel goede prijs. Kortom:

  • Wij zijn heel blij met de geleverde diensten van dit bedrijf
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 
  • Ons bedrijf maakt nu een veel professionelere indruk

Meer weten over de mogelijkheden van VK print? Kijk dan ook nog even op hun website.                        


Comments are closed.