Cursus en Opleidingen

Werk aan uw persoonlijke ontwikkeling met een loopbaancoach in Utrecht

woensdag, 16-1-2019  

U wilt zich ongetwijfeld ontwikkelen binnen uw werkveld. Echter weet u niet altijd hoe u dit het beste aan kunt pakken. Zodra u het gevoel heeft dat u op een verkeerd spoor zit, kunt u de hulp inschakelen van een loopbaancoach in Utrecht. Een loopbaancoach in Utrecht helpt u met de persoonlijke ontwikkeling, zodat u weer vol goede moed aan uw toekomst en carrière kunt werken. Atelier voor Levenkunst biedt een loopbaancoach in Utrecht, waarbij u de juiste begeleiding krijgt om iedere kans met beide handen aan te pakken. Wij leggen u graag uit wat onze loopbaancoach in Utrecht voor u kan betekenen. Lees daarom snel verder en ontdek alle voordelen.

Geen ontevredenheid in uw leven met een loopbaancoach in Utrecht

Een keer vastlopen in uw werk is helemaal niet erg. Als dit vaker voorkomt en u kunt het niet meer alleen oplossen, dan kan een loopbaancoach in Utrecht veel voor u betekenen. Een loopbaancoach in Utrecht biedt namelijk alle benodigde handvatten om weer positief tegen alle werkzaamheden aan te kijken. Om lekker in uw vel te zitten is het namelijk nodig dat uw hoofd, hart, ziel en acties op een lijn zitten. Op het moment dat u werkgerelateerde beslissingen en keuzes met uw hoofd maakt en u uw hart vergeet, dan komt u namelijk vast te zitten. Zo bent u niet gelukkig in uw werk en staat u op het keerpunt van uw leven. Annette Polman, onze loopbaancoach in Utrecht, heeft daarom de online cursus ‘Wie ben ik? Wat wil ik?’ ontwikkelt. Deze cursus duurt 12 weken en is volledig online te volgen. Daarnaast heeft de cursus nog enkele voordelen:

  • U kunt deelnemen op het moment dat het u uitkomt
  • Altijd de mogelijkheid om lessen te herhalen
  • Geen ontevredenheid over de invulling van uw leven
  • Durven dromen en verlangens te vervullen

Doordat u de lessen kunt volgen op de momenten dat het u het beste uitkomt en alle lessen kunt herhalen, blijft de boodschap beter hangen. Na de cursus heeft u geen gevoel van ontevredenheid over de invulling van uw leven en uw werk en bent u af van de belemmeringen die u weerhouden om uw dromen en verlangens te vervullen. Hierdoor zult u merken dat u meer leeft vanuit uw hart en ziel en minder vanuit uw hoofd. U kunt altijd eerst kijken of de cursus iets voor u is. U kunt zich eenvoudig aanmelden voor de gratis eerste les, zodat u kennis kunt maken met een loopbaancoach in Utrecht.

Werken vanuit innerlijke kracht en bezielig

Annette Polman is uw specialist op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Zelf ben ik ook ongelukkig geweest met mijn werk, met ontslag tot gevolg. Hierdoor zag ik geen vooruitzicht meer en besloot om hier wat aan te doen. Met mijn eigen ervaringen wil ik nu graag andere mensen hebben bij hun persoonlijke ontwikkeling door te werken vanuit innerlijke kracht en bezieling. Hierbij worden het hoofd, hart, handen en ziel op een lijn gebracht. Samen met u werken we aan de oorzaak van het probleem en bereiken we oplossingen. U zult merken dat u niet alleen gelukkiger wordt in uw werk, maar ook uw leven een totaal nieuwe betekenis krijgt. U krijgt nieuwe energie, durft uw dromen na te leven en pakt iedere kans die u krijgt met beide handen aan. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust contact op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.wiebenikwatwilik.nl/.


Comments are closed.