Nieuws

Wij leveren de voip oplossing die het beste bij uw behoeften aansluit

donderdag, 7-12-2017  

Dankzij voip hebt u de technologie in huis om te kunnen bellen met behulp van het internet. We hebben het niet over Skype of iets dergelijks maar een geïntegreerde telefoonlijn. Zeg maar dag tegen uw telecomprovider, voor ieder bedrijf bieden wij van voicedata.nl namelijk een passende oplossing aan. Mocht u een grootzakelijk bedrijf hebben met meerdere callcenters en klantenservices, dan wilt u wellicht voip zodat u daarmee iedere klant en zakenpartner snel kunt bereiken. Stel dat alle klantengegevens zijn opgeslagen in de database. Dan kan een personeelslid op de klantenkaart klikken zodat diegene direct kan worden gebeld. Ook inkomende telefoongesprekken worden op deze manier aangenomen. Ook de smartphones kunnen op dit systeem worden aangesloten zodat u draadloos kunt bellen en zelfs via de speaker zodat conferenties ook mogelijk zijn met voip. U leest het, voip heeft absoluut de toekomst. We zijn er dan ook behoorlijk trots dat we vele bedrijven blij hebben weten maken met onze systemen. Klinkt u dit nu ook als muziek in de oren? Neem dan na het lezen van deze tekst even contact op met onze klantenservice. Wij werken ook met dit systeem dus u hoort misschien al wel hoe goed het werkt! Want was het vroeger nog weleens nodig dat de hoorn op tafel werd gelegd zodat men gegevens in en archiefkast kon gaan opzoeken, tegenwoordig is dat achterhaald, ouderwets, kortom: niet meer van deze tijd!

Met voip werkt u snel en erg efficiënt

U kunt draadloos bellen met al uw klanten terwijl u achter de pc dan wel laptop zit. U kunt snel gegevens veranderen, verwijderen en toevoegen dus qua klantgerichtheid zit het wel snor. We hebben het tot dusver voornamelijk gehad over voip voor grootzakelijke ondernemingen. Maar wij staan ook voor de kleinere spelers klaar. Zo bieden we tevens een passende oplossing voor:

  • Eenmanszaken en zzp-bedrijven,
  • Alle bedrijven in het middenkader, dus de mkb,
  • En naast voip leveren we andere diensten aan waaronder de levering van grootzakelijk internet. Is er glasvezel aangelegd in uw regio? Dan optimaliseert dit type materiaal de snelheid van het internet enorm. Kies er daarom voor om over te stappen op dit betrouwbare materiaal.

De Wibra is u voorgegaan en dat mogen we ook zeggen van Zuivelhoeve en ZGT. Geen kleine ondernemingen dus u begrijpt dat u er niet verkeerd aan doet om in ieder geval ons het hemd van het lijf te vragen. Daarom staat onze klantenservice te allen tijde voor u klaar. Bel hen tijdens kantooruren even op of stuur een e-mail wanneer het u uit komt. Wij zorgen er voor dat u een helder antwoord krijgt op al uw prangende vragen.

Lees wat andere bedrijven over ons hebben gezegd!

We kunnen het ons goed voorstellen dat u niet alleen vragen hebt, maar eigenlijk wel benieuwd bent naar de mogelijkheden en tevens naar de prijzen. Die prijzen variëren afhankelijk van de hoeveelheid werknemers en het type bedrijf dat u leidt. Voor voip willen we daarom van u weten waar het bedrijf is gevestigd, hoeveel werknemers u hebt, of er glasvezel ligt en van welke diensten u bij Voicedata gebruik zou willen maken. Dit ingevulde aanvraagformulier stuurt u vervolgens naar ons op en dan krijgt u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte opgestuurd. Daarin staat wat we voor u kunnen betekenen. Kiest u voor voip bij Voicedata? Dan plannen we u snel in voor een eerste kennismakingsgesprek. Voice-over IP heeft de toekomst dus het is slim om hierin te investeren. Het zal u geen windeieren leggen want u optimaliseert de transparantie, het bereik en klantgerichtheid van uw bedrijf enorm.


Comments are closed.