Coaching en Workshops

Wij staan voor u klaar om uw huwelijk fotografie te verzorgen

dinsdag, 27-11-2018  

De mooiste dag van uw leven wilt u natuurlijk het liefst zo goed mogelijk op beeld vastleggen. Vandaar dat wij u uitnodigen om gebruik te komen maken van onze huwelijk fotografie. Wij hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat die ene traan, die mooie glimlach en het uitwisselen van de ringen, goed op beeld wordt vastgelegd. Wij werken al vele jaren op het gebied van huwelijk fotografie en wij hebben al heel veel koppels mogen fotograferen tijdens de mooiste dag van hun leven. Als u momenteel op zoek bent naar iemand die voor u de foto’s kan verzorgen, dan nodigen wij u uit om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u namelijk allerlei voorbeelden van ons werk bekijken en u zult zien dat wij heel diverse huwelijk fotografie leveren. Wij werken namelijk altijd in nauw overleg met de mensen die gaan trouwen. Vandaar dat wij ook altijd even kennis met u willen maken zodat wij weten wie u bent, waar u van houdt en wat uw wensen zijn. Het komt bijvoorbeeld heel vaak voor dat wij opdracht krijgen om een bepaald persoon even wat meer in de gaten te houden. Het kan hier gaan over ouders die al op leeftijd zijn en waar men graag een mooie foto van wil hebben. Wij horen graag van u wat uw wensen zijn en mocht u daarom graag contact met ons willen opnemen, dan kunt u onze gegevens vinden op onze site CorrineP. Hier kunt u ook ons portfolio vinden met een kleine selectie van de foto’s die wij de afgelopen jaren hebben mogen maken. U zult zien dat wij er altijd voor zorgen dat de sfeer van het feest in de foto’s gevangen wordt.

Wij leveren betaalbare huwelijk fotografie

Wanneer u gaat trouwen, is dit vaak een heel dure aangelegenheid. Het is daarom niet verkeerd om te weten dat wij heel voordelige huwelijk fotografie kunnen leveren. Wij zorgen er graag voor dat u voor een goede prijs geholpen kunt worden. Uiteraard is alles mogelijk en wanneer u graag een zeer uitgebreide reportage wilt hebben, kunnen wij dat allemaal voor u regelen. Wij verzorgen de huwelijk fotografie namelijk niet alleen tijdens de ceremonie zelf, maar wij kunnen ook elders op de dag een fotoshoot gaan houden. Dit betekent  dat wij met u naar een mooie locatie kunnen gaan om daar prachtige trouwfoto’s te laten maken. Wij weten altijd mooie locaties te vinden voor de huwelijk fotografie dus als u zelf geen idee heeft waar u moet zijn, dan kunt u ons altijd om raad vragen. Als u daarom graag een beroep op ons zou willen doen, neem dan even contact met ons op. Wij willen u wel vragen om ons snel te boeken. Wij zijn namelijk populair en dat betekent dat u ruim van tevoren moet boeken om er zeker van te zijn dat wij u kunnen komen helpen. U kunt ons boeken door naar de site te gaan en het contactformulier in te vullen.

Wij drukken uw foto’s af op hoogwaardig papier

Als de grote dag achter de rug is, zorgen wij er voor dat u uw foto’s op mooi papier afgedrukt krijgt. Wilt u graag een mooi album laten maken? Geen probleem, wij zorgen dat alles in een prachtig boek verwerkt wordt. Kortom:

  • wij maken prachtige unieke foto’s van de mooiste dag van uw leven
  • wij maken foto’s tijdens de ceremonie en tijdens speciale shoots
  • wij kunnen uw foto’s in hoge kwaliteit afdrukken

Wij hopen u snel een keer te mogen spreken.


Comments are closed.