Financiën en Verzekeringen

Wilt ook snel een factuur maken kunnen?

dinsdag, 19-11-2019  

Als ZZP’er is het voor mij belangrijk dat ik efficiënt met mijn tijd omga. Als ik namelijk niet genoeg tijd besteed aan zaken waar ik ook echt mijn geld mee verdien, dan verlies ik alleen maar geld en daarom probeer ik zoveel mogelijk zaken zo efficiënt mogelijk te regelen. Een van de dingen die ik daarom onlangs veranderd heb, is dat ik sneller een factuur maken wilde kunnen. Ik deed dit namelijk altijd nog handmatig en dat is een heel karwei. Als je namelijk handmatig een factuur maken gaat, moet je heel veel dingen onthouden en verwerken. Ik heb daarom gekeken of het mogelijk was dat ik veel sneller een factuur maken kon. Ik ben even op het internet gaan kijken om te zien of ik hier iets kon vinden waarmee ik sneller een factuur maken kon. Ik heb toen gezien dat wanneer je een factuur maken wilt, je het beste een keer naar een goed programma op zoek kunt gaan. Er zijn namelijk veel programma’s te vinden die je kunt gebruiken wanneer je een factuur maken wilt, maar wanneer je het goed wilt doen, moet je wel even kijken naar welk programma het beste is. Ik ben daarom gaan kijken of ik een bedrijf kon vinden waar ik een programma kon vinden waarmee ik eenvoudig een factuur maken kon. Ik ben gaan zoeken op het web en ik heb toen heel veel mogelijkheden gevonden. Dat was enerzijds prettig om te merken, maar anderzijds was het ook weer lastig omdat ik nu niet goed meer kon overzien wat de mogelijkheden waren. Ik heb daarom besloten om een keer te gaan kijken of ik recensies kon vinden van mensen die eenzelfde probleem hadden gehad. Ik kreeg toen te zien dat de meeste mensen in zee waren gegaan met de mensen van faktumfactuur.nl. Deze site is heel interessant voor mensen die net zoals ik als ZZP’er werken of voor een klein bedrijfje werken. Ik heb gezien dat deze mensen heel handige programma’s hebben gemaakt waarmee je snel een factuur maken kunt. Dat was precies wat ik nodig had en aangezien de recensies over hun programma’s heel positief waren, wilde ik graag met de programma’s van deze mensen gaan werken. 

Zo kunt u eenvoudig en snel een factuur maken 

Wat mij meteen opviel is dat de mensen van faktumfactuur.nl er alles aan gedaan hebben om te zorgen dat je met hun programma snel een factuur Wilt ook snel een factuur maken kunnen?maken kunt zonder dat je bang hoeft te zijn dat je fouten maakt. Dat was prettig om te merken omdat dit alles was wat ik nodig had. Ik ben daarom met hun programma gaan werken en ik heb gemerkt dat ik nu heel snel goede facturen maken kan. 

Ik besteed nu minder tijd aan mijn administratie 

Ik ben blij dat ik nu veel minder werk hoef te besteden aan mijn administratie omdat:

  • Dit programma mij heel veel tijd bespaart
  • Ik nu veel sneller nauwkeurige facturen kan maken 
  • Ik meer overzicht heb over wie wel en wie niet betaald heeft

Meer weten? Kijk dan ook nog even op faktumfactuur.nl. 


Comments are closed.