Mens en gezondheid

Wilt u een cursus orthodontie volgen?

dinsdag, 13-8-2019  

In mijn tandartspraktijk ontvang ik al sinds jaar en dag mensen bij ons uit het dorp. Ik merkte de afgelopen jaren dat de vraag of ik ook beugels kon zetten, steeds vaker gesteld was. Ik kon dat echter niet omdat er in de stad bij ons in de buurt een goede orthodontist zat en deze deed altijd al het beugelwerk, zoals wij dat altijd noemden. Toen deze man echter met pensioen was gegaan, moesten de jongeren bij ons uit de buurt heel ver reizen om naar een goede orthodontist te kunnen gaan en vandaar dat zij mij steeds vaker vroegen of ik hen niet kon helpen. Het leek mij daarom goed om in dit gat in de markt te springen en ik ben gaan kijken naar de mogelijkheden die er allemaal waren om een orthodontie cursus te volgen. Ik had namelijk gehoord dat het mogelijk was om een orthodontie cursus te volgen en dus ben ik een keer gaan kijken waar ik een goede orthodontie cursus zou kunnen volgen. Ik ben daarom op het internet op zoek gegaan naar mogelijkheden om een bedrijf te vinden waar ik een orthodontie cursus zou kunnen volgen en ik kwam toen terecht bij de mensen van ortho-company.nl. Deze site had ik al een keer eerder voorbij zien komen toen ik op zoek was naar producten voor mijn praktijk. Ik herinnerde mij de site nog goed omdat ik er toen al heel erg van onder de indruk was. Ik ben dus nu de site ook weer goed gaan doornemen en ik zag dat ik hier een heel goede cursus orthodontie kon gaan volgen. Dat leek mij heel interessant om te gaan volgen want ik zou namelijk heel veel baat kunnen hebben bij een cursus orthodontie. Ik heb daarom meteen even gekeken hoe ik mij kon opgeven voor deze cursus orthodontie en ik heb toen gezien dat ik bij dit bedrijf al heel snel terecht kon. Dat was prettig om te merken omdat ik op deze manier snel aan de slag kon gaan. Ik heb mij daarom ook meteen opgegeven en daar heb ik tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt van gehad. 

Deze cursus orthodontie was heel erg nuttig

Ik heb de cursus orthodontie hier helemaal gevolgd en ik kan u zeggen dat ik heel veel goeds geleerd heb tijdens deze cursus orthodontie. Ik heb geleerd hoe ik beugels kan aanbrengen en hoe ik scheve tanden weer in het gareel moet krijgen. Dat was heel nuttig omdat ik nu dus ook beugels bij mijn cliënten kan plaatsen. 

Kijk ook eens op de site van dit bedrijf 

Tegen alle tandartsen die dit artikel van mijn hand lezen, zou ik willen zeggen: ga eens naar de site van ortho-company omdat:

  • u hier heel veel goede producten kunt kopen 
  • u hier interessante cursussen kunt vinden 
  • u hier altijd advies kunt inwinnen bij een specialist 

Ik ben blij dat ik bij dit bedrijf in de leer ben gegaan want ik heb echt heel veel geleerd. Ik bestel nu tevens altijd mijn producten via deze site.      


Comments are closed.