Creatief en Decoratief

Wilt u een gevlinderde betonvloer?

donderdag, 22-8-2019  

Wij hebben vorig jaar een nieuw kantoorpand geopend en wij wilden dit graag strak vormgeven. Wij zijn namelijk een jong en ondernemend bedrijf en wij wilden graag een bruisend kantoor hebben. Wij ontvangen namelijk ook regelmatig klanten bij ons op kantoor en als je hen moet ontvangen in een stoffige ruimte die geen enkele uitstraling heeft, loop je meteen met 2-0 achter als het gaat over het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Vandaar dat wij graag een strak design wilden hebben. Een van de dingen die wij graag wilden, was een gevlinderde betonvloer. Wanneer je namelijk een gevlinderde betonvloer in je pand laat aanleggen, kun je er zeker van zijn dat je hier veel plezier van hebt. Je ziet tegenwoordig heel vaak een gevlinderde betonvloer en dat is niet zonder reden. Een gevlinderde betonvloer is namelijk in vele opzichten de moeite waard. Ten eerste is het zo dat wanneer u kiest voor een gevlinderde betonvloer, u echt voor een heel mooie vloer kiest. Daarbij is het ook nog eens zo dat wanneer u voor een dergelijke gevlinderde betonvloer gaat, u voor een praktische vloer kiest. Wij wilden namelijk graag een vloer die tegen een krasje kon en als iets stabiel en krasvast is, dan is het wel een gevlinderde betonvloer. Wij zijn daarom ook blij dat wij een gevlinderde betonvloer in ons kantoor hebben aangebracht want het resultaat is heel erg mooi geworden. Wij krijgen heel vaak de vraag van mensen die bij ons op kantoor komen, waar wij deze gevlinderde betonvloer hebben laten maken, of eigenlijk wie deze vloer heeft gemaakt. Omdat wij deze vraag de afgelopen week al zeven keer gesteld kregen, leek het mij goed om even te schrijven over het bedrijf dat ons aan deze mooie vloer geholpen heeft. Mocht u dus ook graag een gevlinderde betonvloer willen laten aanleggen, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van willemdesignvloeren.nl te gaan surfen. Dit was namelijk het bedrijf dat ons heel goed geholpen heeft en het bedrijf waar wij voor een heel goede prijs een prachtige vloer lieten aanleggen. 

Onze gevlinderde betonvloer is prachtig geworden 

Wij zijn blij dat wij voor een gevlinderde betonvloer hebben gekozen omdat het voor de uitstraling zorgde die wij graag wilden hebben. Het is namelijk zo dat ons kantoor er heel strak uitziet, zonder dat het een kille uitstraling heeft gekregen. Dat was exact waar wij op gehoopt hadden. Daarbij zijn wij blij dat wij deze gevlinderde betonvloer voor zo’n lage prijs konden kopen. Wij zouden daarom ook meteen weer zaken gaan doen met Willem Designvloeren.

Neem ook even een kijkje op de site

Mocht u ook graag een mooie vloer willen laten aanleggen, kijk dan ook even op de site van willemdesignvloeren.nl. Hier kunt u namelijk:

  • Bekijken wat dit bedrijf allemaal voor u kan betekenen 
  • Inspiratie opdoen voor uw nieuwe vloer 
  • Contact leggen om een offerte aan te vragen 

Ik hoop dat u iets aan mijn ervaringen heeft gehad. Kijk voor meer informatie dus ook nog even op de site omdat u daar ook foto’s van de vloeren kunt zien. 


Comments are closed.