Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u een waardebepaling van uw bedrijf laten uitvoeren?

dinsdag, 22-10-2019  

Wij hebben een groot bedrijf en wij hebben er soms helemaal genoeg van dat wij al onze tijd en energie in dit bedrijf moeten steken. Vandaar dat wij soms overwegen om het bedrijf van de hand te doen. Wij hebben namelijk iets moois weten op te bouwen en wij vonden het daarom niet verkeerd om te bekijken of wij misschien een goed bedrag voor ons bedrijf zouden kunnen krijgen. Wanneer je overweegt om je bedrijf te verkopen, moet je goed weten wat je bedrijf waard is. Wij weten natuurlijk hoe wij er qua boekhouding voor staan, maar wij moeten ook kijken naar andere factoren wanneer je een waardebepaling van je bedrijf wilt laten uitvoeren. Ik ben daarom gaan kijken of wij de hulp van een expert konden inschakelen. Wanneer dit namelijk mogelijk was, dan zouden wij deze persoon kunnen vragen om een waardebepaling van ons bedrijf te laten uitvoeren. Als wij dat zouden kunnen laten doen, zouden wij een goed beeld kunnen krijgen van de mogelijkheden en wij hebben daarom gekeken naar bedrijven die ons zouden kunnen helpen met de waardebepaling van ons bedrijf. Wij wilden daarbij graag met een professioneel bedrijf in zee gaan omdat wij een goede waardebepaling van ons bedrijf wilden laten uitvoeren. Toen wij gingen zoeken naar een goede kandidaat om ons te helpen met de waardebepaling van ons bedrijf, hebben wij de mensen van bedrijventekoop.nl gevonden. Deze site hebben wij met veel aandacht en interesse doorgenomen en dat was iets waar wij veel aan hadden. Wij lazen dat wij een waardebepaling van ons bedrijf via de site konden laten uitvoeren en wij hebben dit daarom even gedaan om te kijken of dit accuraat was. Ons bedrijf is echter te groot voor een dergelijke simpele berekening en vandaar dat wij gevraagd hebben of een van de specialisten van deze site een waardebepaling van ons bedrijf zou willen doen. Hier werken namelijk specialisten die je goed van dienst kunnen zijn en wij wilden daarom graag met deze mensen samenwerken. Wij konden meteen een afspraak met hen maken en niet heel veel later stond er al een expert van deze site bij ons op de stoep om een waardebepaling van ons bedrijf op te stellen. 

Wij lieten hier een professionele waardebepaling van ons bedrijf maken 

Wij hebben met de expert van deze site bekeken wat wij allemaal in de boeken hadden staan en wij hebben ook alle panden van ons bedrijf bekeken. Daardoor konden wij een goede waardebepaling van ons bedrijf opstellen. Wij hebben een heel keurig rapport mogen ontvangen waarin de waardebepaling van ons bedrijf is opgenomen. Dit rapport kunnen wij gebruiken om ons bedrijf te gaan verkopen en wij zijn daarom blij dat wij dit bedrijf gevonden hebben. 

Wij kunnen ons bedrijf nu verkopen 

Wij zijn. blij dat wij dit bedrijf gevonden hebben en gevraagd hebben om een waardebepaling van ons bedrijf uit te voeren omdat:

  • Wij hier heel professioneel geholpen zijn
  • Wij snel geholpen konden worden 
  • Wij een heel goed rapport hebben mogen ontvangen 

Wilt u meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van bedrijventekoop.nl. 


Comments are closed.