Kinderen en Speelgoed

Wilt u weten wat de kosten voor een gastouder zijn?

vrijdag, 16-8-2019  

Voor mensen met kinderen is het vaak een grote uitdaging om beiden nog veel te blijven werken en tegelijkertijd opvang voor de kinderen te regelen en betalen. Zo wordt tegenwoordig nog steeds vaak verwacht dat de moeder van het kind minder gaat werken om de zorg voor het gezin op  zich te nemen, en vaak gebeurt dit ook zo. Maar er zijn ook veel vrouwen en mannen die graag nog steeds carriere willen maken of behouden na het krijgen van kinderen en die niet minder willen gaan werken na de komst van de kinderen. Voor veel van deze mensen is een opvang voor veel dagen per week een grote kostenpost per maand, maar vaak ook wat onpersoonlijk voor de kinderen. Als de kinderen namelijk zo vaak in de week op een ander adres dan thuis verblijven is het fijner voor ze om een persoonlijkere band te hebben met de oppasser dan vaak het geval is bij de vele verschillende medewerkers van een kinderopvang. Zo komen in dit soort gevallen ouders vaak uit bij het inschakelen van een gastouder, dit is een persoon die de kinderen in huis of in het huis van de kinderen zelf ontvangt en ervoor zorgt dat er ook een persoonlijke band met de kinderen en de ouders is tegen een goedkopere prijs dan een kinderopvang.

Kosten gastouder via Snoesje gastouderbureau

Snoesje is een bedrijf die ouders kan helpen bij het vinden van en regelen van het inschakelen van een gastouder voor hun kinderen. Snoesje biedt zowel diensten aan gastouders als mensen die op zoek zijn naar een gastouder, daardoor hebben ze een goed inzicht aan de beide kanten van het proces. Een aantal punten waar Snoesje u mee kan helpen zijn:

  • Het vinden van een geschikte gastouder die dezelfde overtuigingen en levenswijze als u aanhangt.
  • Het vinden van een geschikte gastouder die in dezelfde buurt of omgeving als u woont.
  • Het vinden van een passend tarief voor de gastouder die u inschakelt waardoor de kosten van de gastouder binnen uw budget passen.
  • Het geven van informatie over het gastouderschap en de invloed op kinderen van het hebben van een gastouder.
  • Het aannemen van beginnende gastouders.
  • Het verzorgen van cursussen om beginnende gastouders de kneepjes van het vak en pedagogische strategieën te leren. 
  • Het verzorgen van speciale opvangslocaties als het niet mogelijk is om de gastouder in uw huis te ontvangen.
  • Het informeren van nieuwe klanten over de kosten en werking van een gastouder. 

Eigen positieve ervaring met gastouder via Snoesje

Ik ben zelf opgegroeid met een gastouder die mijn ouders via Snoesje gevonden en ontmoet hebben. Ik heb het altijd als zeer fijn ervaren om zo’n persoonlijke band met mijn gastouder te krijgen omdat er altijd dezelfde persoon aanwezig was als mijn ouders er niet waren in plaats van veel verschillende oppassen en babysitters. Bovendien heeft het voor mijn ouders veel kosten gescheeld om een gastouder in te huren in plaats van een kinderopvang, aangezien de gastouder gewoon bij ons thuis kwam en dus geen eigen ruimte hoefde te betalen wat in de prijs inbegrepen zat. Het was voor mij een zeer positieve ervaring om een gastouder te hebben.

https://www.gastouderbureausnoesje.nl/ouders/kosten-gastouder/


Comments are closed.