Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u zich graag goed voorbereiden op het vca examen?

dinsdag, 4-12-2018  

Wie tegenwoordig in de bouw werkt wordt weliswaar niet verplicht gesteld om het vca examen te gaan afleggen, maar het vergroot uw kansen op werk wel degelijk wanneer u dit papiertje op zak heeft. Wanneer u namelijk weet hoe u de veiligheid moet bewaren op de werkplek, dan is dat voor uw werkgever zeer aantrekkelijk. Mocht u daarom momenteel op zoek zijn naar een baan in de bouw, dan willen wij u graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken. Wij geven namelijk vca cursussen waarmee u optimaal voorbereid wordt op het uiteindelijke vca examen. Wij hebben al heel veel mensen mogen onderwijzen in hoe zij veilig kunnen werken. Wij doen dat altijd aan de hand van mensen die zelf ook veel ervaring hebben op de werkvloer. Bovendien beschikken deze mensen over een schat aan theoretische kennis. De lessen zijn daarom ook een goed gebalanceerde eenheid tussen theorie en praktijk. Wij werken doorgaans in kleine groepen die wij klassikaal voorbereiden op het uiteindelijke vca examen. Wanneer u graag deel zou willen nemen aan een van deze klassen, dan kunt u zich opgeven via onze site. Het grote voordeel van onze cursussen is dat deze door het gehele land worden gegeven. U hoeft dus niet bang te zijn dat u als Groninger moet afreizen naar Limburg om uw vca examen te kunnen voorbereiden. Wij zorgen er graag voor dat u de voorbereiding op het examen kunt doen op een locatie bij u in de buurt. Wilt u daarom graag meer over onze diensten weten, kom dan even naar onze site. Het adres van onze site is VCA-Cursus.com. Hier kunt u meer lezen over onze diensten en ook kunt u hier zien waar wij de cursussen allemaal geven.

Met onze voorbereiding haalt u het vca examen bijna altijd

Wanneer u het moeilijk vindt om te weten hoe u zich goed kunt voorbereiden op het vca examen, dan kunt u bij ons een traject volgen waarin wij u helemaal klaarstomen voor het vca examen. Wij werken altijd met klassikale lessen en die zijn heel praktisch ingericht. Wij willen namelijk de brug slaan tussen theorie en praktijk en dat betekent dat wij aan de hand van videofragmenten gaan bekijken hoe u zou moeten handelen in bepaalde situaties. De kennis die u tijdens de voorbereiding van het vca examen leert, is daarom ook meteen heel nuttig en praktisch inzetbaar. Wilt u graag de voorbereiding op het vca examen vanuit uw luie stoel doen? Ook dat is mogelijk. Wanneer u namelijk geen tijd heeft om naar onze locaties te komen om uw vca examen kunt u ook via het internet lessen volgen. Dat zorgt ervoor dat u kunt studeren op het moment dat u dat graag zou willen. Als u daarom graag meer over onze diensten zou willen weten, kunt u altijd een keer op onze site komen kijken. Het adres van onze site is VCA-Cursus.com. Hier kunt u ook onze contactgegevens vinden in het geval u nog vragen heeft over onze diensten.

Wanneer wilt u beginnen?

Wanneer u bij ons het vca examen wilt afleggen, kunt u op ieder moment beginnen met de voorbereiding. Wij beginnen namelijk meerdere keren per jaar met de cursus zodat u nooit lang hoeft te wachten. Kortom:

  • wij bereiden u optimaal voor op het uiteindelijke examen
  • wanneer u onze lessen gevolgd heeft, slaagt u bijna altijd
  • u kunt ook online lessen volgen om u op het examen voor te bereiden

Wij hopen u snel in onze klas te mogen verwelkomen.


Comments are closed.