Coaching en Workshops

Wilt u zich verdiepen in time management?

dinsdag, 17-9-2019  

Bij ons op het werk moeten we vaak heel veel werk in korte tijd verzetten en dat levert doorgaans veel stress op. Veel mensen gaven aan dat zij dit vervelend vonden, maar het was voor ons als bedrijf ook lastig om de werkdruk te verminderen omdat wij namelijk ee grote order hadden aangenomen. Wij hebben daarom gekeken naar mogelijkheden om onze tijd beter te besteden. Wij merkten dat ons personeel eerst weinig zin had om zich in time management te verdiepen en helemaal wanneer ik als manager hen gewoon tips toestuurde om hun persoonlijke time management te optimaliseren. Ik heb daarom besloten dat het beter zou zijn wanneer ik op zoek ging naar een bedrijf waar ik mijn mensen een cursus of een training kon laten volgen op het gebied van time management. Ik was zelf ook erg benieuwd naar de mogelijkheden die time management ons te bieden had, dus ik heb besloten om zelf ook te gaan deelnemen aan de training time management. Ik ben een keer bij mij in de buurt gaan vragen waar andere bedrijven wellicht een cursus of training time management hadden gedaan en ik kreeg van velen te horen dat ik een keer naar de site van timemanagement.net moest gaan kijken. Deze site werd door heel veel mensen aangeraden omdat dit namelijk een heel goede site bleek te zijn waar mensen heel veel goede tips op het gebied van time management gaven. Ik ben daarom gaan kijken wat ik hier allemaal kon vinden en ik heb toen gezien dat ik hier heel veel mogelijkheden kon vinden. Ik heb toen ook gezien dat je hier een training time management kon doen en deze was ook geschikt voor groepen. Ik heb daarom meteen contact opgenomen met deze mensen om te horen of zij ons nog konden helpen. Ik heb toen van hen te horen gekregen dat zij ons heel goed konden trainen en dat wij ook konden beginnen wanneer wij er klaar voor waren. Wij waren er al lange tijd klaar voor, dus wij hebben gevraagd of wij zo snel mogelijk konden starten met onze training time management. Dat was heel goed regelen en dat was heel prettig voor ons om te horen. 

Wij zijn nu veel beter in onze time management

Wij hebben de training time management inmiddels gevolgd en wij zijn heel blij dat wij dit gedaan hebben. Het is namelijk zo dat wij heel veel geleerd hebben en wij merken ook dat wij nu meer tijd beschikbaar hebben bij ons op de zaak. Wij kunnen nu gerichter en veel efficiënter werken en dat is heel ideaal voor ons. Wij hebben daarom nog geen seconde spijt gehad van onze training time management. 

Wilt u ook een training volgen? 

Wij kunnen u een time management training van harte aanbevelen dus mocht u ook graag efficiënter willen gaan werken, kijk dan eens op timemanagement.net omdat:

  • U hier kunt lezen wat u allemaal kunt leren 
  • U hier kunt lezen wat anderen over deze training geschreven hebben 
  • U zich hier meteen kunt opgeven voor een training

Wij zijn blij dat wij hier een training gevolgd hebben. 


Comments are closed.