Creatief en Decoratief

Zoek niet verder: kies Kinderkapper Amsterdam Zuid!

woensdag, 26-12-2018  

We hebben het gelukkig allemaal: hoofdhaar. De een heeft wat meer en dikker haar, de ander heeft wat dunnen haar. Sommige mensen hebben krullen of een lichte slag, andere mensen hebben stijl haar. De haarkleuren zijn heel uiteenlopend.  Dit wordt bepaald door een aantal genen. Deze genen zorgen voor de aanmaak van pigment. Kleuren die in Nederland veel voorkomen zijn:

  • Bruine haarkleur.
  • Blonde haarkleur.
  • Zwarte haarkleur.
  • Rossige haarkleur.

Natuurlijk zijn er ook combinaties mogelijk van bovenstaande kleuren. Bijvoorbeeld donkerblond of lichtbruin. Er groeien per dag ongeveer 100.000 haren op de schedel en deze groeien gemiddeld 0.3 millimeter per dag. In dit tempo is dat 1 cm per maand. Om je haar gezond te laten blijven is het aan te raden om met enige regelmaat een bezoek te brengen aan de kapper. Bij korte kapsel is een bezoek om de 4 tot 5 weken raadzaam. Bij middellang haar is dit iedere 6 tot 8 weken. Als je langer haar hebt dan gaat het voornamelijk om het knippen van de punten en het is verstandig om dit iedere 3 maanden te laten bij knippen. Voor volwassenen is een bezoekje aan de kapper vaak geen enkel probleem, maar voor kinderen ligt dit anders. Het is met kinderen vaak een hele opgave om naar de kapper te gaan. Ze hebben met enige regelmaat fases, waarin ze erg angstig kunnen zijn voor de kapper. De kinderkapper in Amsterdam Zuid kan dan voor jou en je kind de uitkomst bieden! Wendy’s kinderkapsalon is een ervaren kapsalon, die volledig ingericht is voor kinderen. Met alle mogelijkheden bij deze kinderkapper in Amsterdam Zuid wordt het bezoekje aan de kapper niet langer een kwelling, maar een onvergetelijke ervaring.

Wat kan allemaal bij de kinderkapper in Amsterdam Zuid?

Bij de kinderkapper in Amsterdam Zuid kunnen kinderen terecht voor de laatste modetrends en coolste coupes. Het is veel meer dan een gewone kapsalon, want kinderen kunnen zich uitleven in dit ware speelparadijs. Allereerst is er een mooie ingerichte speelhoek, waar je kind zich zal vermaken terwijl broer of zus rustig geknipt wordt. Van verveling is dan geen enkele sprake. Als je kind eenmaal aan de beurt is, dan mag hij of zij plaatsnemen in een stoere auto! Dit maakt de knipbeurt een stuk minder eng. De kinderkapper in Amsterdam Zuid heeft daarnaast een winkeltje, waar het speelgoed ook nog verkocht wordt. Het blijft daar niet bij, want iedere dinsdagmiddag wordt er fanatiek geknutseld bij de kinderkapper in Amsterdam Zuid. Wendy en haar collega’s verzinnen elke week een nieuw thema. Bijvoorbeeld Dora of Bumba. De kinderen zijn allemaal welkom om deel te nemen aan deze knutselmiddagen bij de kinderkapper in Amsterdam Zuid. Zo wordt naar de kapper gaan nóg leuker. Komen de feestdagen eraan? Wendy en haar collega’s spelen daar op attente wijze op in door leuke stukjes te maken die verwijzen naar de feestdagen. 

Informatie en contact

De kinderkapper in Amsterdam Zuid is maar liefst zes dagen per week geopend. Op zondag zijn ze alleen op afspraak open. Raadpleeg de website wendys-kinderkapsalon.nl voor de exacte openingstijden. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met de kinderkapper in Amsterdam Zuid via 06-43203655. Je kunt ook op de website het contactformulier invullen. Twijfel je niet langer en wil je Wendy’s kinderkapsalon bezoeken? Kom dan gerust eens langs aan de Stadionweg 259 in Amsterdam en maak een afspraak. Het kappersbezoek is niet langer spannend en eng, maar juist erg leuk bij de kinderkapper in Amsterdam Zuid. Wendy en haar team staan klaar om jouw kind een onvergetelijke knipbeurt te bezorgen!


Comments are closed.